Lang tynn mann

Tennis på tv:
Marin Cilic – Janko Tipsarevic 6-4, 0-6, 6-4
Kvartfinale, Chennai

ATPMange mener kroatiske Marin Cilic kommer til å gjøre store ting i framtiden. I likhet med alle andre tennisspillende kroater, er han høy som en postgirobygning. Jeg så andre og begynnelsen tredje sett da Cilic slo Tipsarevic 6-4, 0-6, 6-4 natt til lørdag.

Tipsarevic er den lille kvikke serberen som holdt på å slå Federer ut av Australian Open for et knapt år siden. I andre sett hadde han fullstendig kontroll på Cilic. Han fikk tilbake mange av servene (som jeg synes er for dårlige i forhold til Cilic sin høyde) og holdt ballen i gang til Cilic slo seg bort.

Cilic har et enormt vingespenn, og får dermed opp stor rackethastighet som betyr harde slag. Men jeg synes Cilic er ganske treig, og lat i fotarbeidet: Han tar store steg, justerer ikke med små skritt for å komme i rett posisjon, og han er ganske dårlig på lave baller.

Men noe må han ha gjort rett i tredje sett, for etter at jeg la meg (vel vitende om at husets yngste ville vekke meg et par ganger før det ble morgen), dro han kampen i land.

Du skal være bra tennisnerd for å få kriblinger av semifinaleoppsettet i Chennai:
Marin Cilic – Marcel Granollers
Somdev Devvarman (indisk wildcard) – Rainer Schüttler

Legg igjen en kommentar