Kvalitet over hele fjøla

Roger Federer tok seg greit av Safin i dag, i en kamp jeg ikke fikk sett. Nederste del av trekningen er full av kvalitetsspillere. Åttendelsfinalene som skal spilles der, er:

Roddick – Robredo
Baghdatis – Djokovic
del Potro – Cilic
Berdych – Federer

Som tidligere nevnt, tror jeg Federer klarer Berdych og deretter vinneren av del Potro/Cilic. Kampen mellom de to lange, unge mennene er en kamp jeg gjerne skulle sett, og jeg tror den går til fem sett. Roddick kommer til å slå Robredo, og møte Djokovic i kvartfinalen. Også en meget serverdig kamp.

2 kommentarer

  1. Jeg så hele Federer-Safin-kampen. Var faktisk en veldig bra gjennomført av Roger. Tror ikke han trengte å forsvare en eneste breakball. Backhanden satt bedre og han forsvarte seg helt fantastisk. Synes Federer anno 2006 var litt til å kjenne igjen i den kampen. Safin er kanskje en spiller som passer Federer, men uansett tror jeg han er i vesentlig bedre form enn ifjor.

    Når det gjelder åttendelsfinalene på nedre halvdel av tablået så vil jeg si at alle er ganske åpne med unntak av Federer-Berdych. Jeg så Baghdatis spille ut Mardy Fish ti l tider. Han har slanket seg litt og ser vass ut fra grunnlinjen, må jeg si. Tror det kan bli en jevn kamp mot Djokovic selv om jeg tror Djokovic tar det hjem til slutt. Robredo har jeg ikke fått sett, men resultatene hans høres nokså overbevisende ut. Har ikke tapt mange games. Tror imidlertid det blir vanskelig for han mot en Roddick som virker klokere i spillet sitt nå enn noengang.

    Del Potro mot Cilic er helt åpent. Har ikke sett noe av Cilic sålangt i turneringen, men Del Potro imponerte ikke i de to første settene mot Muller. Hm, jeg har en liten tro på Cilic i denne kampen.

    1. Jeg tror også at Federer er ganske trygg på seier mot Berdych. Apropos slanking, så er det lett å se at Roddick har trent godt i ferien. Jeg tror han knuser Robredo, som ikke har noe som kan plage amerikaneren på dette underlaget.

Legg igjen en kommentar