Hardere matching for Nadal

Rafael Nadal og Andy Murrat har sklidd gjennom de to første rundene uten problemer. Nadal får de tøffeste kampene nå. Han møter den gode gamle og tidvis humørsyke Tommy Haas i tredje runde.

Haas er en litt maskinmessig spiller som kan være veldig farlig hardcourt. Likevel vil det være en sensasjon om han slår Nadal i en femsetter. Deretter møter Nadal vinneren av Gasquet-Gonzalez. Fikser han den biffen, venter Monfils, Ancic eller Ancic i kvartfinalen (jeg tror Almagro er for dårlig på dette dekket). Nadal kan slå alle disse, men jeg tror disse kampene kan mørne Nadal ganske mye før semifinalen mot (sannsynligvis) Murray.

Murray møter Melzer i tredje runde, og deretter vinneren av Verdasco-Stepanek. og så Blake/Andreev/Sela/Tsonga. For meg ser det litt enklere ut enn Nadals vei.

Nå begynner helga for min del, og med den kommer dilemmaet: Legge seg seint for å se kamper utover natta, eller stå opp tidlig for å se kamper da? Natta norsk tid begynner med Safina-Kanepi og del Potro-Muller, så jeg satser på morgenen i stedet. Safin-Federer er kveldskamp australsk tid, og spilles nok samtidig med at jeg følger dattera mi til tannlegen. Oh well. Kanskje får jeg sett litt av Wozniacki-Dokic som er den første kveldskampen.

1 kommentar

  1. Ja, blir morsomt å se hvordan Nadal håndterer litt mer motstand. Mot Karanusic fikk han veldig gode arbeidsbetingelser. Tror nok Haas vil gjøre det betraktelig vanskeligere for han. Men det skal sies at Nadal aldri har tapt et sett mot Haas på hardcourt. Likevel – skulle ikke forundre meg om Haas fikk et sett. Han har visstnok spilt bra sålangt. Morsomt at Gasquet er videre, men tror nok fort han kan ryke mot Gonzalez. Gonzalez mot Nadal kan bli spennende, tror jeg. Virker som Gonzalez begynner å nærme seg gammel form nå.

    Er enig i at Murray har en enklere trekning. Litt flere formspillere i Nadals kvartal. Tsonga og Verdasco er vel de verste spillerne der for øyeblikket.

    Har litt samme dilemmaet med tiden. Tror jeg prøver å få med meg Del Potros kamp og så legger jeg meg. Da vil jeg få med meg Federers kamp på formiddagen.

Legg igjen en kommentar