En nerdete liten klage

Jeg beklager å måtte kjede dere med dette enda en gang. Det handler om hvordan stillingen i en kamp blir vist på TV under årets Australian Open. Wimbledon gjør det samme, så de er akkurat like udugelige.

Eurosport sender i widescreen nå, og folk sitter hjemme med svære flatskjermer. Med andre ord: Det er ganske god plass på skjermen.

Jeg skrudde på boksen i dag tidlig mens jeg spiste frokost og laget matpakke. Ancic spilte mot Karlovic, de var godt ute i femte sett. Sånn så det ut nederst på skjermen:

Kar 2 3 0
Anc 2 4 30

Det er plenty av plass til å skrive navnene helt ut. Og så denne 2-2 som det står, den irriterer meg sterkt. Hvorfor ikke skrive alle settsifrene? Det er masse plass på skjermen, og 2-2 forteller ingen historie om kampen som pågår, bortsett fra at de har vunnet to sett hver. Er det Ancic som er i ferd med å ro i land et heroisk comeback etter å ha tapt de to første? Er det Karlovic som har gjort det store comebacket i kampen, men er gått tom for krefter? Er det en kamp som har svingt fra sett til sett? Jeg måtte vente til det første sidebyttet før jeg fikk vite det.

Sånne ting. Dette bør være mulig for Eurosport, produksjonsselskapet eller noen andre å fikse, til dette:

Karlovic 7 5 6 4 3 0
Ancic 5 7 4 6 4 30

3 kommentarer

  1. Hehe, joda, enig i det. Men nå er det jo slik at de fleste har tilgang til verdensveven da, og da bør det vel ikke være så altfor vanskelig å finne ut 😉

Legg igjen en kommentar