Der forsvant Djokovic også

Jeg så et redigert opptak av Djokovic mot Roddick i dag tidlig. Roddick spilte med stor autoritet. Djokovic virket forvirret og ukonsentrert. Han gikk til nettet på ganske dårlige angrepsslag mot Roddicks backhand. Backhanden til amerikaneren er jo ikke all verden, men den er ikke så dårlig at Djokovic kan slippe unna med hva som helst.

trakk Djokovic seg, slik han ofte har gjort før i kamper hvor han ligger under. Årsaken var kramper og varmen. Jeg syntes Roddick så sprek ut. Federer møter del Potro i kvartfinalen som avgjør Roddicks motstander. De har fordelen av lavere temperaturer på kvelden.

Som jeg leste et annet sted på nettet: Djokovic har nå trukket seg fra kamper i Wimbledon, Australian Open og French Open. Bare US Open igjen, så har han en komplett Grand Slam i avbrutte kamper!

6 kommentarer

 1. Må si jeg bare mister mer og mer respekten for Djokovic. Du gir deg ikke i en kvartfinale i en grand slam pga. noen lettere kramper. Han så da ut til å bevege seg kurant nok, om enn ikke optimalt. Han kunne helt fint ha spilt ferdig fjerde sett. Når man trekker seg rett etter at man blir brutt på den måten, så er det ikke rart folk begynner å lure.

  Han har faktisk trukket seg ved 4 ulike anledninger i GS’er. To på Roland Garros (mot Nadal og Coria), en i Wimbledon (mot Nadal) og det seneste tilfellet mot Roddick i AO. Det er et svært høyt antall med tanke på at dette bare var hans 17. GS-turnering.

  Ellers enig i at Roddick spilte godt. Han spilte jevnt med Djokovic i første sett også. Vil vel si at det er fysikken og forsvaret hans som er mye bedre nå. Han hadde tre-fire fantastiske passeringsslag «on the run». Uvanlige Roddick-slag. Fortsatt er det slik at han har problemer med å holde det gående mot en veldig god grunnlinje-spiller, som jo Djokovic er på sitt beste. Men synes han spiller ganske klokt i dag og passer på fra 2. sett og utover å holde god lengde.

 2. Enig,

  Tror djokovic lett klarer 4 games med noenlunde OK innsats, med mindre han har hysterisk vondt, noe han ikke hadde. Ødelegger litt av æren til Roddick som gjør en meget god kamp men som dessverre får juling i semien etter det jeg så av Federer i dag. utrolig!

  1. Federer får det nok ikke like lett mot Roddick. Jeg tror amerikaneren tar ett sett bare på sin forbedrede fysikk og stabilitet. Men Federer er god til å lese Roddicks serve, og jeg ser ikke helt hvordan Roddick skal klare å ta tre sett mot Federer.

 3. Dersom Djokovic hadde hatt 2-1 i sett istedenfor 1-2 bak seg i det fjerde settet, så er jeg villig til å vedde en hel månedslønn på at han ikke hadde trukket seg. Han trekker seg alltid når han er i ferd med å tape.

Legg igjen en kommentar