Australian Open, dag 2

Fikk sett en halvtime av Gonzalez-Hewitt i dag morges før husstanden våknet. Begge er spillere på vei ned, og jeg syntes det var herlig å se et fullsatt stadion gi Hewitt full støtte. Han har jo aldri vært noen publikumsfavoritt på hjemmebane, han går litt for mye på tvers med den laidbacke australske nasjonalånden. Gonzalez er også mindre giftig enn for noen år siden, synes jeg.

– Nadal og Murray sine motstandere (Rochus og Pavel) ble knapt nok en oppvarming før de kommende kampene.

– Heia Frankrike: Både Tsonga, Simon, Gasquet og Monfils enkelt videre. Og gamlefar Arnaud Clement også, finalist i 2001.

– Skuffelser: Youzhny og Nishikori ut i strake sett.

– Radwanska (seedet ni) er ute av dameturneringen. Venus og Serena videre i to sett, Dementieva i tre.

– Morgendagens kveldsprogram på Rod Laver Arena høres ikke allverdens spennende ut: Dokic – Chakvetadze, Tomic – Muller. Kjekt for hjemmefansen, men dette er ikke toppkamper.

2 kommentarer

  1. Monfils gikk ifølge scoren enkelt videre, og også utfra det som ble vist i de to første settene. Arguello var ekstremt svak, inntil han våknet litt i sistesettet. Men Monfils så definitivt småskadet ut i tredje sett, og var langt mindre bevegelig enn han må være for å slå bedre motstand. Synd han har disse skadeproblemene (men kanskje ikke så overraskende med en slik stil), for han er en veldig underholdende spiller for tilskuerne.

  2. Ja, Nadal og Murray gikk jo alt for lett videre. Motstanden kan ikke sies å være i Seppi-kategorien, for å si det mildt. Tsonga så ganske bra ut, synes jeg. Hvis han holder ryggen i sjakk kan han bli veldig farlig i år også.

    Kommer til å prøve å se Djokovic-kampen i natt. Tror det kan bli en morsom kamp. Chardy er en festlig spiller som på en god dag kan slå de fleste.

Legg igjen en kommentar