Serena trekker seg allerede

Marat Safin
Marat Safin varmer opp, French Open 2001.

Hopman Cup er en oppvarmingsturnering til Australian Open, og ganske løs i snippen. Den spilles 3.-9. januar i Perth, Australia, og er en lagkonkurranse med menn og kvinner fra samme land på samme lag.

James Blake skulle spilt sammen med Serena Williams, men Serena har allerede trukket seg pga skade. En måned i forveien, det må kalles god varsling. Blake skal nå spille sammen med Meghann Shaughnessy.

Den største attraksjonen i turneringen blir nok Marat og Dinara Safin(a), som satser på å vinne for Russland. Marat (bildet) trenger et godt år 2009. Han har 15 titler i karrieren. Den foreløpig siste kom for nesten fire år siden, og det skjedde akkurat down under – Australian Open 2005, da han slo Hewitt i finalen. (Denne bloggen er faktisk så gammel at jeg omtalte den finalen for fire år siden.)

Legg igjen en kommentar