Forvirrende førjul

wtaLindsay Davenport har ikke spilt en turnering siden september, og derfor har mange de siste ukene snakket om at hun sikkert er på vei til å legge opp. For å avkrefte ryktene, meldte Davenport seg tidligere denne måneden på Australian Open. Og for et par dager siden kom meldingen om at hun er gravid, og derfor ikke kommer til å spille turneringen.

Eh, javel. Davenport visste nok at hun var gravid da hun ga beskjed om at hun skulle spille i Melbourne. Så hvorfor først meldingen om at hun kom til å spille? Kanskje for å si at graviditeten ikke er slutten på karrieren, bare en pause? Jeg kan ikke tro at en så reflektert spiller som Davenport tror det finnes et tennisliv i toppen når hun er 33 år gammel.

De fleste damespillerne gjør sine beste resultater i slutten av tenårene og begynnelsen av 20-årene, inkludert Davenport, som vant sine tre Grand Slam-titler 1998-2000. Da var hun 22-24 år.

4 kommentarer

Legg igjen en kommentar