Aiai! En offentlig tennisbane i Stavanger!

Jeg trodde Stavangers siste offentlige tennisbaner gikk fløyten da Stavanger stadion (der Viking spilte hjemmekampene sine før) ble bygd om.

Men det finnes en offentlig bane ikke så fryktelig langt fra sentrum, på andre siden av E39 for Gamlingen svømmeanlegg, nordøst for Mosvatnet. Ikke en skinnende bane, men bedre enn ingenting. Jeg har lagt ved noen bilder. (Prøvde å legge inn et Google-kart, men det funka dårlig.)

Skal du spille gratis tennis, reis heller til Sandnes.

Oppdatert 2016: Det er også tennisbaner ute på Lassa, ved Lassa skole. Har ikke prøvd dem, og lite info på nettet. Jåttå videregående skole har også opptegnet tennisbane. Vet ikke om det er mulig å bruke den utenom skoletid.

2 kommentarer til «Aiai! En offentlig tennisbane i Stavanger!»

  1. I’m new to Stavanger and want to play tennis with someone. Broke my arm 5 months ago but am able to hit again. I was a 3 to 3.5 at my best. I am female (though my dad gave me a boy’s norwegian name)
    Norwegian phone # 93994260

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *