Robredo travelt opptatt med å gjøre ingenting

Davis CupJeg hadde gledet meg til Davis Cup-finalen mellom Argentina og Spania. Nadal og Ferrer i single og Fernando/Feliciano i double mot den argentinske superduoen Nalbandian/del Potro foran et loco hjemmepublikum i Buenos Aires. Men nå har Nadal trukket seg fra finalen med skade, og Tommy Robredo vil ikke være med som erstatter.

Tommy Robredo, French Open 2006
Tommy Robredo, French Open 2006

Robredo er ikke skadet, men har likevel sagt at han ikke kan erstatte Nadal. Årsak: Han har ligget på sofaen og spist ostepop den siste tiden. Eller noe sånt:

“It’s been about 12 days now that I haven’t done anything so it would be a surprise if they selected me, but I couldn’t go,” Robredo said. “Not because I wouldn’t want to go, more because it would be crazy because I wouldn’t bring anything to the team.”

Og videre:

“I haven’t even gone out running for five minutes and I wouldn’t be able to defend my country as I would like to,” said the 21st-ranked Robredo, who sees Argentina as the overwhelming favorite to win its first Davis Cup trophy.

Sorry, Spania, jeg er midt inne i «feite meg opp»-perioden av sesongen, og kan ikke spille finale for fedrelandet. Dessuten vinner Argentina uansett. Hasta la vista! Sympatisk kar.

Og hva med Carlos Moya eller Nicolas Almagro? Nå må stakkars Marcel Granollers prøve å redde stumpene for Spania.

Legg igjen en kommentar