Fire fantastiske titler

ATPPuh. Barnedåp i hele dag, og derfor har jeg ikke sett noe av finalen mellom Djokovic og Davydenko. (Djokovic vant 6-1, 7-5.)

For Djokovic ble dette den første tittelen siden Roma i mai, og hans fjerde for året. Federer har også fire titler, men Djokovic sin samling er mer imponerende: Australian Open (Grand Slam-turnering), Indian Wells (Masters), Roma (Masters) og ATP-sluttspillet. Federer har vunnet tre små turneringer (Estoril, Halle, Basel) i tillegg til US Open. Med dagens seier er Djokovic bare ti små rankingpoeng bak Federers andreplass.

Og for en revansje for Djokovic, som tapte alle kampene i fjorårets ATP-sluttspill. Jeg er spent på hvordan han klarer seg neste år, som begynner med at han skal forsvare tittelen fra Melbourne.

Generasjonsskiftet på herresiden er her. 11 av 13 Masters- og Grand Slam-turneringer ble vunnet av Nadal, Djokovic, Murray og Tsonga. Ingen av dem er over 22. Eneste «gamlinger» som vant store ting i år var Federer (US Open) og Davydenko (Miami).

1 kommentar

Legg igjen en kommentar