We´ll always have Paris

Det smerter meg som frankofil å si det, men trenger Paris egentlig Masters-turneringen som spilles nå? Paris har tross alt French Open i mai/juni, og jeg skulle tro det finnes andre byer som kunne arrangert en innendørsturnering på denne tiden av året.

Det er fristende for de beste spillerne å droppe Paris. Det er den siste store turneringen før ATP-sluttspillet. Men all honnør til Federer, Nadal og gjengen: De er på plass i Paris alle mann.

Federer kan møte forrige ukes tittelvinner Robin Söderling i andre runde. Federer blir sjelden servet av banen, og jeg tror han slår ut svensken. Veien til semifinalen ser greit ut for Federer etter det. Djokovic, Tsonga, Simon og Roddick skal slite hverandre ut før en av dem sannsynligvis møter Federer i semifinalen.

Nadal har også en rekke formsvake spillere i sin del av trekningen. Berdych har slått Nadal på raskt dekke før, men jeg kan ikke se helt at det skal skje nå. Murray, del Potro og Nalbandian er sannsynlige semifinalemotstandere for Nadal.

Legg igjen en kommentar