Semifinaletap for Federer og Nadal

Det skjedde i Australian Open og Indian Wells: Federer og Nadal tapte semifinalene sine. Det skjedde i Madrid i dag også.

Federer spilte først (mot Murray), og hans tap sikret Nadal førsteplassen på rankingen for 2008. Kanskje det var en av grunnene til at Nadal ikke klarte å ro i land seieren mot Gilles Simon, en slags utladning. Både Federer og Nadal tok første sett, men tapte likevel. Jeg tror SportN har rettighetene, men jeg prøvd å se så mange sendinger for så oppdage at de sender golf, så jeg har gitt opp håpet.

Andy Murray fikk revansje for tapet i US Open-finalen, og møter Gilles Simon i finalen. Dette er to av de beste  hardcourt-spillerne i 2008, og jeg tror Murray klarer det greit. Det blir i så fall hans fjerde tittel for året, alle på hardcourt.

I fjor tapte Djokovic finalen i US Open mot Federer, for så å vinne Australian Open noen måneder senere. Jeg tror Murray kan kopiere det mønsteret i januar.

Legg igjen en kommentar