Murray bekrefter plassen i toppen

Andy Murray vant Madrid-turneringen i dag, og bekrefter at han er en del av kremen nå. Dette var Murrays andre Masters-trofé i år, i tillegg til to andre titler og finaleplassen i US Open.

De åtte Masters-turneringene til til nå i 2008 – bare Paris gjenstår – er delt på fire spillere: Nadal (Monte Carlo, Hamburg, Toronto), Djokovic (Indian Wells, Roma), Murray (Cincinnati, Madrid) og Davydenko (Miami). Hvem mangler? Federer. Så vidt jeg kan huske, har han ikke nådd noen Masters-finaler i år. Den eneste finalen han har spilt på hardcourt, var US Open.

Den siste Masters-turneringen begynner om en uke. Blant småturneringene før den tid er Basel, som Federer vant i fjor. Federer har en finfin trekning på hjemmebane, og kan møte Blake eller Fish i semifinalen. Nalbandian og del Potro er de beste navnene på motsatt side av trekningen.

Nadal, Federer, Djokovic og Murray. ATP-sluttspillet blir kanon. De fire andre spillerne er mindre interessante.

Legg igjen en kommentar