Trøtt kveld

Jeg hadde tenkt å se Federers kamp mot Andreev, men den begynte for seint og jeg var for trøtt. Våknet fra en dupp på sofaen i første setts tiebreak, og så Federer gi slipp på settet med en rekke bom. Jeg fryktet det verste da jeg logget meg inn i dag tidlig. Heldigvis er Federer videre til kvartfinalen, hvor han møter Gilles Muller fra Luxembourg.

Muller måtte kvalifisere seg inn i turneringen, og har spilt fryktelig mye tennis så langt. I åtendelsfinalen slo han ut Davydenko, og det er imponerende på hardcourt. Før eller seinere må Muller møte veggen. Jeg kan ikke se at Federer taper den kampen.

Vinneren av Federer-Muller møter vinneren av Roddick-Djokovic. Roddick blåste Gonzalez av banen i tre sett, mens Djokovic trengte fem sett mot Robredo – overraskende mye, spør du meg. Roddick og Djokovic har bare spilt to ganger mot hverandre. Jeg mener Djokovic er en mye bedre spiller punkt for punkt, men Roddick får hele New York-publikummet bak seg, og er i god form. Jeg spår Roddick i fire sett.

Kvartfinalene, med mine favoritter:
Nadal – Fish
Del Potro – Murray
Roddick – Djokovic
Federer – Muller

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar