To tynne håp

Russland og USA klarte å vinne double-kampene i sine semifinaler mot henholdsvis Argentina og Spania på bortebane. Lukter det comeback i Lasarus-klassen av den grunn? Neppe. Hjemmelagene Spania og Argentina trenger kun én seier i søndagens to singlekamper for å gå til finalen.

For amerikanernes del betyr det at Andy Roddick må slå Rafael Nadal i den første kampen i morgen. Jeg tror faktisk den kan bli spennende. Alle forventer Nadal-seier, men han er sliten og Roddick har ingenting å tape. Hvis Roddick skulle klare det umulige, må Sam Querrey slå David Ferrer i den siste kampen, og vi har årets tennissensasjon.

Forfatter: Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *