Nesten avgjort allerede

Denne helgen spilles semifinalene i Davis Cup, nasjonsturneringen for menn. Jeg burde selvsagt ha skrevet om den før, men det har jeg ikke hatt tid til. (Sett inn tidsklemme-syting her).

Anyway, finalelagene er nærmest klare allerede. Spania leder 2-0 over USA på grusen hjemme i Madrid. For at det oppgjøret skulle blitt i nærheten av spennende, måtte Roddick slått Ferrer i den andre kampen, etter at Nadal selvsagt slo Querrey i den første. Det mest oppsiktsvekkende i den kampen var at Querrey faktisk tok det første settet. Roddick ledet 2-1 i sett over Ferrer, som til slutt vant 8-6 i femte.

Argentina leder også 2-0 på hjemmebane over Russland, etter enkle seire for Nalbandian og del Potro. Sannsynligvis kommer både Spania og Argentina til å avgjøre semifinalene i morgen, for da spilles det double.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar