Federer til semifinale

Tennis på tv:
Roger Federer – Gilles Muller 7-6, 6-4, 7-6
Kvartfinale, US Open

Det er sånn Federer er blitt: Defensiv, masse rammetreff, upålitelige grunnslag, manglende evne til å omsette breaksjanser til break (1 av 11 i dag), noen gode server av og til, banning og hyling over små bagateller, elendig bruk av Hawkeye. Jeg kan ikke se hvordan han skal slå Roddick/Djokovic hvis han spiller like ustabilt som han gjorde mot Muller i dag.

Det verste er at Federer ser ut til å spille helt uten glede nå. Les NYT sin rapport fra kampen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Helt enig i dine vurderinger av Roger. Han spiller som om det er like før han gir opp, men talentet hans driver han videre enn så lenge. Selv om han hadde noen fantastiske baller i går tror jeg ikke dette holder mot Djokovic. Jeg tror fort vi kan få en Murray-Djokovic finale og den blir ikke god å tippe.

  2. Djokovic kommer til å kjøre Federer rundt som en tulling. Federer står så langt bak grunnlinjen nå for tiden, og Djokovic elsker å styre med sine tidlige grunnslag. Djokovic i tre eller fire sett.

Legg igjen en kommentar