En forlokkende førsterunde

Neste års trekning av Davis Cup er klar, et halvår før kampene spilles. Jeg kommer til å legge ut hele oppsettet i løpet av høsten, sannsynligvis i spillepausen i desember. Noe må man jo fylle den måneden med.

Godbiten i første runde er utvilsomt USA-Sveits i USA. Roddick mot Federer på hjemmebane, Bryan-brødrene i double mot OL-vinnerne Federer/Wawrinka – jo da, det bør bli en minneverdig helg. Jeg håper Federer forplikter seg til DC-spill neste år.

Spania-Serbia i Spania kan også bli spennende, selv om jeg tror serberne må vinne de tre kampene som ikke involverer Rafael Nadal for å ta seieren. Nadal på hjemmebane på grus er et like sikkert tips som at julaften kommer på den 24. desember.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar