Tredje for Del Potro

Mens resten av tenniseliten befinner seg i Beijing, tok argentinske Juan Martin Del Potro sin tredje tittel for året, i Los Angeles. Han slo Andy Roddick på hardcourt, og det er fortsatt en prestasjon det står respekt av. Del Potro vant 6-1, 7-6, etter å ha holdt serve hele kampen, brutt Roddicks tre ganger og tatt de fem siste poengene i tiebreaket. Helt sjef.

Jeg har bare sett Del Potro noen få ganger, og da har han sett hengslete og treg ut. Kanskje er han på vei til å etablere seg i toppen nå. Det er verdt å merke seg at ungdommene Del Potro, Nadal, Djokovic og Murray alle har flere titler enn Roger Federer så langt i år.

Alltid skarpe Steve Tignor har fulgt Del Potro en stund.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Jeg så kampen. Del Potro var bunnsolid fra grunnlinjen, og kommentatorene (ESPN) var særdeles imponert over hvor lett Del Potro svarte på Roddicks serve. Det er bare å istemme. I tie-breaket, som i utgangspunktet burde være fordel Roddick, giret Del Potro om og tok poeng både fra grunnlinjen og ved nettet. Imponerende.

Legg igjen en kommentar