Tredje for Del Potro

Mens resten av tenniseliten befinner seg i Beijing, tok argentinske Juan Martin Del Potro sin tredje tittel for året, i Los Angeles. Han slo Andy Roddick på hardcourt, og det er fortsatt en prestasjon det står respekt av. Del Potro vant 6-1, 7-6, etter å ha holdt serve hele kampen, brutt Roddicks tre ganger og tatt de fem siste poengene i tiebreaket. Helt sjef.

Jeg har bare sett Del Potro noen få ganger, og da har han sett hengslete og treg ut. Kanskje er han på vei til å etablere seg i toppen nå. Det er verdt å merke seg at ungdommene Del Potro, Nadal, Djokovic og Murray alle har flere titler enn Roger Federer så langt i år.

Alltid skarpe Steve Tignor har fulgt Del Potro en stund.

Forfatter: Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

En kommentar til «Tredje for Del Potro»

  1. Jeg så kampen. Del Potro var bunnsolid fra grunnlinjen, og kommentatorene (ESPN) var særdeles imponert over hvor lett Del Potro svarte på Roddicks serve. Det er bare å istemme. I tie-breaket, som i utgangspunktet burde være fordel Roddick, giret Del Potro om og tok poeng både fra grunnlinjen og ved nettet. Imponerende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.