Heia Danmark!

Lovende Caroline Wozniacki vant turneringen i Stockholm denne uken. Det gjorde hun uten å tape et sett hele uken. Wozniacki slo blant annet Radwanska 6-4, 6-1 i semifinalen, og det er sterkt. Radwanska har tre titler så langt i 2008, og var førsteseedet i turneringen. Seieren i Sverige var Wozniackis første WTA-tittel.

I Montreal meldte Dinara Safina seg på som alvorlig utfordrer til US Open. Hun vant sin andre turnering på to uker da hun slo Dominika Cibulkova i finalen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Jeg kjente ikke særlig til Safina før jeg så henne vinne en turnering på grus like før French Open. Men siden den gangen har jeg vært imponert og tror hun blir veldig farlig fremover. Tror hun vil komme svært langt både i U.S, Australian og French Open. Det skulle ikke forundre meg om hun vinner en grand slam tittel i nær fremtid. Tøff jente.

Legg igjen en kommentar