Høflighet i overkant

OL-sidene til det internasjonale tennisforbundet kan du si din mening om hvem som kommer til å vinne herreklassen. Det er fire alternativer: Nadal, Federer, Djokovic og …Nicolas Massu!

Det er alltid bra med respekt for tittelforsvareren, men dersom Massu gjentar bedriften fra 2004 skal jeg svømme til Chile for å gratulere ham.

Jeg er spent på trekningen. Den kommer i morgen (torsdag 7. august, dagen før Federer blir 27 og jeg 32).

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Jeg har heller ikke sjekket, men regner med at NRK kommer til å sende når det nærmer seg semi og finaler. De har jo en del brukbare kommentatorer å spille på nå.

    Husker OL 2000, da gamle Finn Søhol kommenterte en kamp med Elena Dementieva. Han brukte store deler av kampen på å mimre tilbake til Borg og McEnroe sine dueller, og syntes Dementieva var så vanskelig å uttale at han bare sa Elena. Triste saker.

  2. Vel, det svinger som alltid fort i tennis. Andy Murray som var red-hot etter triumfen i USA tapte i første runde i OL. Britene gir han nok litt juling i media nå kan jeg tenke meg. Vet faktisk ikke helt hva jeg føler om OL tennis. Egentlig liker jeg det vel ikke. Det blekner jo mot grand slam og de fleste store ATP turneringer. For meg har OL tennis liksom ikke noen særlig tradisjon, og jeg gleder meg egentlig til alt vender tilbake til normalen etter lekene.

Legg igjen en kommentar