Djokovic var ikke ferdig

Nadal kommer til å overta førsteplassen etter Federer, men i går kveld tapte han for Djokovic, 1-6, 5-7. Jeg så ikke den kampen. Det er kjekt at Djokovic melder seg på igjen. Jeg ble litt bekymret for serberen da han sa han var sliten etter Wimbledon.

Djokovic kan fort vinne US Open. Alt snakket om Federer og Nadal har tatt oppmerksomheten vekk fra Djokovic. Han har ingen spesielle svakheter på hardcourt, og tapte finalen i US Open i fjor. Hvis Djokovic vinner US Open og Nadal gjør det dårlig der, blir det et spennende race om førsteplassen utover høsten. Det har manglet siden 2004, da Federer begynte regjeringstiden.

I finalen i Cincinnati møter Djokovic skotten Andy Murray, som slo Ivo Karlovic i strake sett, 6-4, 6-4. Det er en god prestasjon å bryte serven til Karlovic på et så raskt dekke

Murray, Nadal og Djokovic spilte semifinaler i Cincinnati, Federer gjorde det ikke. En ny verdensorden i emning? Kanskje.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Trodde aldri Djokovic ville slå Nadal i semifinalen. Imporende. Men denn uka tilhører Andy Murray som virkelig har bevist han kan vinne mot de beste. Han virker å ha roen for tiden og ferdighetene blir bare bedre og bedre. Tror U.S Open blir et kjempemesterskap og det er faktisk relativt mange om beinet også på herresiden denne gangen.

  2. Ja, Murray kommer nok til å etablere seg i toppen. En rematch mellom Djokovic og Nadal i US Open ville vært spennende. På raske hardcourtbaner gir jeg fordelen til Djokovic, selv om jeg tror Nadal ville fått mye hjelp av femsett-formatet.

Legg igjen en kommentar