Federers nedtur fortsetter, episode 79

Tap mot Karlovic i kveld, 6-7, 6-4, 6-7. Så avslutningen av kampen. Karlovic servet dårlig i siste tiebreak, men det var Federer som gjorde feilene i grunnlinjeduellene. Når du ikke klarer å slå enkle Ivo Karlovic i grunnlinjedueller, er det på tide å gjøre noe dramatisk. For eksempel få tak i en skikkelig trener, droppe OL eller ta en lang pause.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. karlovic tok 2 poeng i fed’s serve i hele 3 set.. selv servet Ivo som vanlig, og med det raske underlaget blir det litt bingo. Men Fed er ikke like god som i sine stormaktsdager, virker nesten lit Fed-up.

    Nadal blir vel nesten garantert nr1 nå uansett snart. limer inn fra et annet forum:

    «The only way Nadal can’t become No. 1 in the next three weeks is IF he loses in the quarterfinals here and Federer wins the Olympic gold medal AND Nadal does not reach the Third Round or better at the Olympics»

    Får håpe Moya storspiller videre, hadde vært moro med en kamp mellom Nadal og læremesteren/idolet Moya, de trener jo mye sammen og kjenner hverandre ut og inn.

Legg igjen en kommentar