Amerika for deres føtter

Endelig var den meningsløse biten mellom Wimbledon og US Open ferdig, og turneringene i Båstad, Stuttgart og gudene vet hvor er endelig forbi. Nå handler alt om den amerikanske hardcourtsesongen, som slutter med US Open i månedsskiftet august-september. Jeg tror Federer vinner årets siste Grand Slam, men mer om det en annen gang.

Denne uken spiller mennene Masters-turnering i Toronto. Alle resultater og live-oppdateringer på resultatsiden finner du på http://livescore.com/tennis.dll?page=home. Den er forbløffende oppdatert også på de mindre turneringene. Til min forbauselse ser jeg at det spilles en mindre turnering i San Marino denne uken, hvor halvkjente folk som Troicki, Hartfield, Volandri og Montanes er med. Hvor mange tennisbaner er det egentlig plass til i et land på 61,2 kvadratkilometer?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Jaha ja. Da er Federer ute av Rogers Cup (ironsik nok). Hva er det som foregår? Skal han gi fra seg hard-courten også? Så forøvrig Nadals kamp i går. Levine (hvem nå enn det er) spilte svært aggressiv angrepstennis de første fem gamene, og gikk rask opp i 4-1 (brøt blant annet Nadal blankt). Selv om Nadal giret om og etterhvert fikk grei kontroll på matchen, viste ihvertfall Levine at det å angripe Nadal kan være veien til suksess – om man greier å holde fokus og feilprosent lav hele veien.

  2. Banene i Toronto er såpass raske og nøytraliserer Nadals overskru mer enn f.eks Wimbledon, så jeg tror absolutt Nadal er mulig å slå denne uken. Han må jo ha en slags mental hangover etter Wimbledon-finalen han også.

  3. Nå virker Nadal rimelig sterk. Noe som er forholdsvis interessant i forbindelse med dekket er at mange sier at banene i Toronto er av de tregeste og mest «grusaktige» hard court-banene.

Legg igjen en kommentar