Pete er på vei!

Nylig kom denne i innboksen:

Your order #026-1592421-7225937 (received 20-May-2008)

Ordered  Title                          Price  Dispatched  Subtotal

Amazon.co.uk items (Sold by Amazon EU S.a.r.L.):

1     A Champion’s Mind: Lessons…   £11.42      1   £11.42

Shipped via Royal Mail (estimated arrival date: 12-June-2008).


Subtotal:  £11.42
Delivery Charge:  £4.98
EB Pre-order Guarantee £0.00
Total:  £16.40

Med andre ord: Pete Sampras sin selvbiografi er på vei til et visst rekkehus i Stavanger! Fantastisk. Jeg kommer selvsagt med en altfor lang bokomtale etter at jeg har lest den. Boken bør bli bedre enn selvbiografiene til McEnroe og Becker, som jeg leste for noen år siden.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

4 kommentarer

 1. Håper dette kan starte en trend med tennis selvbiografier. Det er utrolig spennende å lese om hva som driver disse atletene og hvordan de vurderer sine egen prestasjoner. Utenom dette kommer det jo ofte litt god gammeldags sladder som pressen aldri fikk tak i. Kommer nok til å kjøpe denne boken Sampras virker som en fin type. Håper på bok fra min all time favoritt Jim Courier, men det er vel mange mediayndlinger som kommer foran han i forlagskøen dessverre.

  Det er forresten rart. Har du spilt 4 min fotball i premier league får du din egen bok. I tennis er det kun legendene som gir ut bøker. Når det er sagt mener jeg James Blake også har kommet med selvbiografi.

 2. Jeg gleder meg vilt, ja. James Blakes bok har jeg ingen planer om å lese. Andy Murray har faktisk også gitt ut bok. Ganske rart at folk skriver mens de er midt i karrierene sine.

  Kunne også tenkt meg å lese en bok fra Mats Wilander, for han er meget intelligent. Skjønt, karrieren hans var omtrent over da han var 24. I motsetning til Sampras, som jo sluttet med den utrolige triumfen i US Open. Virkelig en avslutning som er skapt for bøkene.

 3. Noen her som har erfaring med å kjøpe tennisutstyr på nett?
  Regner med at det blir mva i tillegg, men er det toll også, i så fall ender det kanskje med å ikke bli så billig etter at frakt og moms er lagt på, men utvalget er jo himmelvid forskjell.

 4. Jeg kjøpte nylig en racket på Tennis Warehouse og det ble tollavgift også ja. Det ble dog en god del billigere enn hvis jeg skulle kjøpte den samme racketen i Norge.

  Ellers var Pete Sampras gjest hos Jay Leno på the tonight show i går i forbindelse med den nye boken sin. Han klarte seg bra. De viste klipp fra når Pete var 7 år gammel og trente tennis. Allerede da hadde han utrolig bra teknikk og hadde trolig slått meg 6-0, 6-0 på det nivået jeg er i dag. En av de hendelsene de snakket om var når Pete nettopp hadde mistet treneren sin og spilte mot Jim Courier i Autstralian Open. Pete va i skikkelig ubalanse og Jim viste stor sportsånd og tilbød å spille kampen en annen dag. Tror han sa noe sånt som «we can do this another day you know». Jeg gleder meg til å lese om dette og mye annet i boken.

Legg igjen en kommentar