Gasquets elendige 2008 fortsetter

Richard Gasquet så ut til å ta det endelige steget til verdenstoppen da han nådde semifinalen i Wimbledon i fjor, og sluttet 2007 i topp 10 på rankingen. Og hva pleier franske spillere å gjøre i slike situasjoner? Gå fullstendig på trynet, selvsagt.

Gasquet gjorde en respektabel innsats i Australian Open og Indian Wells-turneringen. De siste månedene har vært en katastrofe: Gasquet har vunnet 13 og tapt 12 kamper i år. Han taper ikke bare mot de beste, han taper mot alle. De siste ukene har han blitt slått av folk som Gicquel, Seppi, Horna og Querrey. Ikke Hall of fame-materiale noen av dem.

Som sagt spilte han semifinale i Wimbledon i fjor. Dersom han taper tidlig i den turneringen, kommer rankingen til å gå bratt nedover.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar