1, 1 og 1

Nadal slo Almagro 6-1, 6-1, 6-1 i kvartfinalen i dag. Almagro er en av verdens fem beste grusspillere sånn jeg ser det. Som Eurosports kommentator så riktig sa: Det er en sensasjon hvis noen andre enn Nadal vinner turneringen. I semifinalen får han Novak Djokovic igjen. Djokovic virket litt irritert mot Gulbis i dag, og vant 7-5, 7-6, 7-5. Ikke akkurat noe nadalsk over de settsifrene. I innbyrdes oppgjør leder Nadal 7-3. Djokovic har aldri slått Nadal på grus.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Jepp. Nadal vinner hele greia hvis ikke han bli syk, skadet eller noe. Hun som kommenterte en Federer kamp tidligere i uka, sa at han spilte så bra at han seilte opp som hennes nye favortitt. Var ikke spesielt imponert over det utsagnet ettersom Nadal har virket som en ustoppelig terminator hele turneringen.

Legg igjen en kommentar