Totti tittet fram igjen

Da jeg så på Masters-turneringen i Roma i 2003, ble publikum på et tidspunkt galne av glede fordi fotballspilleren Francisco Totti kom inn på tribunen, med sitt store hoff. Dette ser ut til å være en fast tradisjon. Dette leser jeg fra årets turnering (fra tennis.com):

Federer looked pretty good: his first serve was painting lines, and despite occasional problems overhitting when he got the look he wanted, there was never a sense of danger in the match. Canas muttered and glared his way through being routined, and the most exciting moment was the arrival of Rome’s calcio (soccer) supernova, who provoked desperate cries of «Totti! Totti!!» from kids, and their dads, all over the arena.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. de blemmene på beina til Nadal så ikke bra ut, og jeg var forundretover at han ikke trakk seg ut i 2settet, men fullførte. Nadal har jo klaget over kjøret med grusturneringer før French open. Ikke rart med tanke på at han kommer som regel til finalen (og vinner) i nesten hver eneste grusturnering.

    Tipper han tar en liten mini-break og kommer fryktinngytende tilbake

Legg igjen en kommentar