Henin legger opp!

Virkelig sensasjonelt, og helt overraskende: Justine Henin gir seg som tennisspiller. Jeg kommer med mer i kveld. Før det kan du jo lese Jon Wertheim sine tanker om saken. Fox Sports har også en melding om saken.

Jeg kan ikke huske at en verdensener har lagt opp i tennis før. Samtidig har jeg vanskelig for å tro Henin aldri kommer tilbake. Hun står for meg som en av de mest fokuserte spillerne i verdenstoppen, og jeg kan ikke huske å ha lest at hun har mange interesser utenom sporten.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

  1. Veldig spesielt at hun legger opp så tidlig. Pressekonferansen er vel like rundt hjørnet så da får vi vel vite alle detaljene. Ellers må jeg si nivået på kvinnesiden virker å være meget godt om dagen. Kikket litt på et par kamper fra Berling turneringen og der var det spillere jeg ikke hadde hørt veldig mye om som spilte meget kraftfull og god tennis. Flott at det er god bredde på toppen hos damene. Tidligere var det bare et par virkelig gode spillere men nå er det mange som holder et meget bra nivå.

  2. Ellers er det nesten for mye bra tennis på tv om dagen. I dag hadde jeg fri og kunne kose meg med god tennis. Men problemet var at de viste gode herrekamper på SportN og gode damekamper på Eurosport. Jeg liker å se hele kamper uten å svitsje frem og tilbake, men det er jammen ikke lett å la være når det vises flott tennis på to kanaler samtidig.

    Men dette er tross alt et luksusproblem. Jeg husker jeg så på wimbledon om ung på nrk, og det var den eneste turneringen vi fikk se årlig. Det var ekstra irriterende når de måtte sette over til barne-tv midt i en spennende kamp.

Legg igjen en kommentar