Stort av Safin

Kvartfinalene i Davis Cup spilles denne helgen, og to av kampene synes avgjort allerede: Spania leder 2-0 over Tyskland og USA leder med samme sifre over Frankrike. Jeg var blant dem som trodde at franskmennene kunne ha en sjanse, men de er for ustabile. Blake, Roddick og Bryan-brødrene er dynamitt for amerikanerne.

Den store kampen så langt er uten tvil Marat Safins seier i fem sett mot Berdych i Moskva. Safin er langt nede for tiden (87 på ATP-rankingen), og har aldri før vunnet en kamp etter å ha ligget under 0-2 i sett. Imponerende. Berdych er nummer ni på verdensrankingen.

Oppdatering: Russland leder 2-1 etter doublekampen, og trenger altså bare en seier i de to siste kampene for å gå videre. Spania vant doublekampen mot Tyskland, og er allerede klare for semifinale. USA blir sannsynligvis også klar i løpet av kvelden.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar