Lovlige Wimbledon-billetter

Hvis du har tenkt deg til Wimbledon og ikke tar sjansen på svartebørs, kan du stå, ligge og sove i kø. Les mer her. Det er for seint å kjøpe billetter til French Open, men svartebørsen er vanligvis en grei løsning i Paris.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. Jeg må virkelig sette meg inn i hvordan man får tak i tennis billetter til store turneringer. All sport man elsker bli hakket bedre live. Jeg liker meg veldig godt i England og det er jo et par gode herre og dame tuneringer der årlig. Svergie har vel også en herre og en dame turnering på sensommeren. Jeg har aldri sett et live tennis stevne men det skal jeg gjøre noe med.

  2. Jeg har bestilt fly og overnatting i Wimbledon fra 25. – til 28.06.09. Jeg har ikke bestilt billetter til tennisturneringen ennå. Jeg ønsker meg 1 billett til 26. + 27.06. på CenterCourt. Prisen er 62 pund pr. billett. Men slik jeg leser det, blir det bare godtatt kontant betaling. Hvordan skal jeg gjøre det da??

Legg igjen en kommentar