Jeg gir opp

ATP2008 er et forvirrende år. Djokovic vinner Australian Open og Indian Wells, før han taper tidlig i Miami. Federer vinner ingenting, og blir til og med slått av Roddick, som deretter taper for Davydenko, som alle trodde var mer eller mindre ferdig. Nadal venter fortsatt på sin første tittel, og folk lurer på hvordan det egentlig går med Jo-Wilfried Tsonga.

Nå: Grussesongen. Nadal pleier å rule den, men i år kan tydeligvis alt skje. Er dette året Andy Roddick vinner French Open? Okei, det er kanskje å trekke det litt langt.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Tror nok vi må venne oss til mange forskjellige vinnere i år, og det er jo bra. Det er vel fortsatt Federer, Nadal og Djokovic som har det største potensialet, men de andre næmer seg og det er vel intet mindre enn naturlig utvikling. Tiden der svært få dominerte er nok over.

Legg igjen en kommentar