Corretja til unnsetning

Jeg vet om en tysværbu som blir glad for å høre hvem Andy Murray skal få hjelp av i grussesongen: Alex Corretja. Spanjolen spilte finale i French Open to ganger (1998 og 2001), og selv om han ikke var i nærheten av å vinne noen av dem, er han den ultimate grusspiller: Seig, tålmodig og med mye overskru på både forehand og backhand.

Jeg er usikker på hva Murray håper å få ut av samarbeidet. Corretja står ikke for meg som en spesielt karismatisk fyr. Han kan neppe fortelle Murray så mye mer enn andre kan gjøre: Bli mer tålmodig, få bedre kondis og vær positiv i hodet, for en gruskamp er lang og vil nesten alltid svinge.

Uansett: En fin piff til de kommende ukene.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

1 kommentar

  1. Har Alex Corretja fans her i tysvær altså. Det er imponerende i seg selv. Jeg tror heller ikke dette vil få særlig innvirkning på Murray sine muligheter på dette underlaget. Spesielt i French Open er kamapene for lange og harde for han tror jeg, og ikke minst på den psykiske biten. Men det skal bli spennende å se hva som kommer av dette samarbeidet.

Legg igjen en kommentar