Hele arsenalet

Drit. Husets enorme dose påskekrim var akkurat fordøyd da jeg svitsjet over til SportN. Sendeskjemaet sa tennis, men tv-bildene viste golf. Djokovic ble fort ferdig med Wawrinka, og den neste kampen (Blake-Nadal) begynner ikke før klokken 02.

Så tilbake til Djokovics forrige kamp, mot Canas natt til i går. Jeg så den, og Djokovic spiller med stor selvtillit for tiden. Han varierte spillet fint. Han spilte hardt, løst, stoppballer, ned langs linjene og diagonalt, med mye skru, lite skru, aggressivt og avventende. Canas fikk ingen rytme. Og finnes det noen bedre backhand i dag enn Djokovics? Måten han legger seg inn i slaget på, og måker løs ned langs linjen er en nytelse å se på.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar