Federer hadde kyssesyke

Roger Federer hadde kyssesyke i begynnelsen av sesongen. Det kan forklare hvorfor han virket så uinspirert mot Djokovic i Australia.

Andy Roddick brukte formiddagen på å slå Feliciano Lopez i finalen i Dubai, og er en sterk utfordrer til Masters-turneringene i Indian Wells og Miami som begynner øyeblikkelig. Det var Roddicks andre tittel på kort tid.

Og mens vi er inne på New York Times-lenker, så sjekk denne gode guiden til ulike underlag i tennis. New Yorkerne begynner også å forberede seg på oppvisningskampen mellom Sampras og Federer i morgen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

6 kommentarer

  1. Ja, moro med Roddick i form. Men jeg tror nok at Decoturf favoriserer Roddick veldig. Underlaget i Dubai er kanskje det raskeste som finnes på ATP-touren. Plexipave, som de bruker i IW, absorberer mye mer av hastigheten. Serven til Andy er vel bedre enn på lenge. Stabilt god serve med variasjon og høy førsteserve-prosent.

    Håper Federer også er tilbake i slag igjen i IW!

Legg igjen en kommentar