Federer hadde kyssesyke

Roger Federer hadde kyssesyke i begynnelsen av sesongen. Det kan forklare hvorfor han virket så uinspirert mot Djokovic i Australia.

Andy Roddick brukte formiddagen på å slå Feliciano Lopez i finalen i Dubai, og er en sterk utfordrer til Masters-turneringene i Indian Wells og Miami som begynner øyeblikkelig. Det var Roddicks andre tittel på kort tid.

Og mens vi er inne på New York Times-lenker, så sjekk denne gode guiden til ulike underlag i tennis. New Yorkerne begynner også å forberede seg på oppvisningskampen mellom Sampras og Federer i morgen.

6 kommentarer til “Federer hadde kyssesyke

 1. Øystein

  Det virker som Roddick virkelig er på gang igjen nå. Jeg håper nedgangsprofetiene mine står for fall, Roddik hører med i toppen!

  Svar
 2. Petter

  Ja, moro med Roddick i form. Men jeg tror nok at Decoturf favoriserer Roddick veldig. Underlaget i Dubai er kanskje det raskeste som finnes på ATP-touren. Plexipave, som de bruker i IW, absorberer mye mer av hastigheten. Serven til Andy er vel bedre enn på lenge. Stabilt god serve med variasjon og høy førsteserve-prosent.

  Håper Federer også er tilbake i slag igjen i IW!

  Svar
 3. Åsmund

  Sist jeg sjekket, var dette en Windows-verden som jeg med min Mac er utestengt fra, hvis jeg ikke prøver noen lure triks. Trøster meg med at SportN sender Masters-turneringene.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *