En forvirrende kveld

Tennis på tv:
David Ferrer – Olivier Rochus 6-2, 6-2
2. runde, Indian Wells


37 tommers tv, enehersker over fjernkontrollen og Masters-turnering på SportN. Ai-ai-ai!

Da jeg begynte å se, servet Ferrer ut første sett. Han fikk sitt store gjennombrudd i fjor, og det må være et mareritt å spille mot ham. Ferrer gjør alt ganske bra, og har en enorm vilje. Selv når Rochus praktisk talt hadde gitt opp kampen, gikk Ferrer rundt og småkjeftet på seg selv i spillepausene. Overraskende mye nettspill fra begge to. Ferrer er god til å passerer i pressede situasjoner, spesielt fra backhanden. Den slo han kort, diagonalt mange ganger.

Ferrer-Rochus setter selv ikke et tennisnerdhjerte i brann , så jeg ventet på noe mer. Og ventet. Og ventet. Ingen ny kamp kom, så jeg zappet litt rundt på andre kanaler. Tilbake til SportN: Ingen kamp, selv om de skulle sende i ytterligere halvannen time. Mer zapping, tilbake til SportN, ingen kamp. Så kom noen høydepunkter fra Djokovic sin seier. Så begynte omsider forberedelsene til Nadals kamp (han vant 6-3, 6-3) før de begynte å vise den.

I et uoppmerksomt øyeblikk zappet jeg igjen, og hva hadde skjedd på SportN da? Jo, de viste golf, minst en halvtime før den grufulle sporten var oppsatt i sendeskjemaet. Hva er det som skjer?

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar