Ingen overraskelser

Den første runden av Davis Cup er forbi, selv om du ikke legger merke til det i et land som tror VM i skiskyting er en verdensbegivenhet. Ingen overraskelser, kanskje bortsett fra Sverige sin seier i Israel. Godt gjort av nesten-pensjonistene Johansson og Björkman å dra i land to seire i single på søndagen. Av de åtte kampene som ble spilt, var dette det eneste oppgjøret som ble avgjort i siste kamp.

Neste runde byr på blant annet USA mot Frankrike på amerikansk jord. Amerikanerne er favoritter, men et fransk lag med Tsonga og Gasquet skal ikke undervurderes på noe dekke. Amerikanerne er avhengige av at Roddick og Bryan-brødrene leverer.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar