Uken derpå

Australian Open setter tennisen på kartet i begynnelsen av hvert år, før sporten forsvinner inn i det obskure fram til ca mai, da French Open nærmer seg. Eller mars, for den harde kjernen som følger Masters-turneringene i Miami og Indian Wells.

Denne uken spiller 260 sør-amerikanere (det føles i alle fall sånn) grusturnering i Vina del Mar i Chile. Turneringen heter Movistar Open, etter hovedsponsoren. Hvis du har problemer med å skille Acasuso fra Arquello, klandrer jeg deg ikke. Mange synes grustennis er grusomt. Ingen elsker det mer enn latinerne. Fernando Gonzalez er toppseedet.

Med andre ord: En rolig uke i tennisverden. Det blir mer liv om halvannen uke. Da spilles første runde av Davis Cup.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar