Nummer tre for Sharapova

Maria Sharapova vant sin tredje Grand Slam-tittel da hun slo Ana Ivanovic 7-5, 6-3 i natt. Dermed har hun både Wimbledon, US Open og Australian Open så langt i karrieren, og mangler bare French Open for å ha vunnet de fire store.

Sharapova har med andre ord de samme tre titlene som Lindsay Davenport. Det er sterkt å gå gjennom en hel turnering uten å tape sett, og Sharapovas motstandere har vært gode folk: Tosic, Davenport, Vesnina, Dementieva, Henin, Jankovic, Ivanovic.

Klarer hun French Open også? Jeg tviler på det, for Henin er i en egen klasse på grus. Men når folk som Dementieva og Kuznetsova har spilt finale i Paris, er det ikke håpløst for Sharapova heller. Og hun er fortsatt ung.

Dette var selvsagt årets første Grand Slam-turnering, og årets første turneringsseier for Maria Sharapova.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar