Noen ord om banene

Mitt tenniskanalfrie liv går mot en slutt. Håper jeg. Mitt lokale telefoni-/tv-/nettselskap, som jeg ikke skal gi gratisreklame ved å navngi, er i ferd med å legge sine raske linjer på Storhaug, Stavangers siste digitale bakevje. Så i løpet av våren får jeg nok sett mer tennis.

Inntil videre nøyer jeg meg med nedlastinger av høydepunkt på nettet. De finnes, og de er gode. I dag så jeg ti minutter av Federer-Santoro, og det var selvsagt festlig. Santoro er musen mot katten Federer, en underholdende lek som alle vet hvordan kommer til å ende. Federer ser solid ut, og han har brukt minimalt med krefter så langt.

Banene i Melbourne skulle være raskere i år, men det klarer ikke jeg å se at de er. Ballene fyker ikke ut av banen, men de spretter ganske lavt. Hvem liker slike forhold? Jeg vet om én: David Nalbandian. Han er i Federers halvdel av trekningen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar