Kjapp post før Australian Open starter

Jeg brukte helgen i Haugesund blant golvbelegg, tapetklister og sparkel, og har ikke rukket å sjekke trekningene til årets Australian Open. Har fått med meg at Federer har en brukbar trekning, dog. Jeg har en følelse av at det blir en annen vinner enn sveitseren.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

6 kommentarer

  1. Vel, jeg vil nå si at Federer har fått en ganske tøff trekning, tatt i betraktning av at han tross alt er verdensener. Sammenligner du med US Open-trekningen så er denne trekningen temmelig tøff. Han møter brukbare spillere som Santoro, Verdasco og Berdych relativt tidlig. Og han har fått både Djokovic og Nalbandian på sin halvdel. Nadal derimot kunne ikke vært heldigere med trekningen. I 4. runde kan han risikere å møte Moya som han normalt har et god grep på. Først i kvart og semi vil han møte reell motstand i verdenstoer-øyemed.

    Tipper Federer vinner igjen, jeg. Og tipper Murray blir overraskelsen. Kanskje en finale dem i mellom. På damesiden: Henin.

  2. Jeg ville også ha tippet på Murray som en overraskelse, men siden han røk ut mot Tsonga idag, får jeg vel bare håpe på nok en drømmefinale mellom Federer og Nadal (som Nadal forhåpentligvis vinner).

  3. Ja, veldig overraskende at Murray røk ut i første runde. Nalbandian så ut til å vinne lekende lett sin første runde, så han er vel forhåpentligvis ikke plaget av ryggen sin lenger nevneverdig. Jeg synes Roddick så bra ut, håper på en Federer-Roddick-finale. Nadal tror jeg ikke har noen sjanse mot Federer i en eventuell finale.

  4. Jeg tviler på om Santoro, Verdasco eller Berdych kommer til å plage Federer noe særlig. Nalbandian og Djokovic er i Federers halvdel, men han møter dem ikke før semifinalen. Er slett ikke sikkert at Nalb/Djok kommer så langt. De har en del farlige spillere rundt seg: Safin (ja, faktisk!), Tursunov, Baghdatis og ikke minst Ferrer.

  5. Nei, Santoro greide det iallfall ikke. Så noen høydepunkter, og det virker som om Federer er i bedre slag enn noensinne. Men tross alt – Federer hadde en verre trekning enn han har hatt på en stund. Det er klart at ikke mange kan hamle opp med Federer uansett, men tatt i betraktning av at han er verdensener, så var dette en vanskelig trekning. Tipsarevic istedenfor Verdasco er interessant, men han blir nok knust han også. Berdych kan bli mer vrien, han virker å være i veldig godt slag.

Legg igjen en kommentar