Australsk selvpisking

Det skrives atskillige kilobytes om hvor avslappet stemning det er på Australian Open, men australierne selv ser mer nøkternt på det. Spaltist Richard Hinds i The Age frykter at andre byer i Asia kan overta årets første Grand Slam-turnering dersom ikke Australian Open skjerper seg:

With the once state-of-the-art Melbourne Park now merely functional and the bitterness from last year’s crowd control problems still lingering, there was a feeling the tournament was losing the relaxed, light-hearted appeal that had compensated for its inconvenient early-season time-slot and geographical isolation.

Veldig bra artikkel. Og en hver spaltist som bruker Miroslav Mecir som ingrediens i en metafor, skal settes på gullstol.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar