Mestermøtene live på nettet

Tennisferien brukes til å spekulere på hvordan det vil gå i 2008, og små juleforberedelser.

Nylig ble de tre oppvisningskampene mellom Sampras og Federer spilt i Asia. Selv om oppvisninger i tennis har liten verdi, særlig når den ene har vært pensjonist i fem år, er det en liten godbit for alle interesserte når tidenes kanskje to største møtes.

På norsk tv var dekningen begrenset til et klipp her og et sekund der. Men nå har du faktisk mulighet til å se alle de tre kampene, på The Tennis Channel. Den minimalt omtalte oppvisningen mellom Nadal og Gasquet er også tilgjengelig.

Jeg håper redaktøren av The Tennis Channel får noe fint til jul.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar