Sjokktap for Federer

Holy smoke! Federer tapte 6-3, 6-7, 5-7 mot Fernando Gonzalez i første kamp av gruppespillet, og er plutselig i trøbbel. Gonzalez har aldri før slått Federer. Det virker for meg utrolig at Federer kan tape en kamp mot Gonzalez hvor han vinner første sett, og Federer pleier å være bånnsolid i tie-breaks. Jeg synes de fleste sjokk-overskrifter er teite, men synes jeg har dekning for det her. Gonzalez har spilt svakt i hele høst.

Følg med på BBC.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

3 kommentarer

  1. …men desto mer gledelig. Jo flere som er i stand til å slå Fed, jo bedre er det. Bredde i toppen gjør alt bare mer spennende og uforutsigbart. Fed har vært altfor god altfor lenge nå. Roddick slo Davydenko tidligere i dag, men det er vel ingen fare for at Andy går helt til topps…

    Forøvrig en meget spennende og velspilt finale mellom Henin og Sharapova i går. Det er godt å ha Maria back on track.

  2. Vel, Gonzalez spilte rett og slett utrolig i den kampen, og som resultatene i etterkant har vist, så var den kampen unntaket snarere enn regelen for Gonzalez’ del. Tatt i betraktning av slik Federer spilte mot Roddick i dag, ser jeg ingen grunn til å overdrive betydningen av tapet mot Gonzalez. Gonzalez har glimtvis vist store ting før. Det er tross alt en grunn til at han er i Shanghai.

Legg igjen en kommentar