Ni delt på fire

Snakk om killeravslutning. Jeg tror hele topp 10 i verden er glad for at David Nalbandian hadde et totalt sett for svakt 2007 til å spille ATP-sluttspillet i Shanghai (de kvalifiserte er Federer, Nadal, Djokovic, Roddick, Davydenko, Ferrer, Gonzalez og Gasquet). For i går vant Nalbandian nok en Masters-turnering, da han slo Rafael Nadal 6-4, 6-0 i Paris. Hvor ofte taper Nadal sett 0-6? Nalbandian vant også i Madrid for noen uker siden, og er definitivt formspilleren i verden.

MEN: Nalbandian er nummer ni på ATP-rankingen nå, og blir med til Shanghai som første reserve i tilfelle noen der blir skadet.

Dermed er de ni Masters-turneringene unnagjort. Disse vant:

Nadal: Indian Wells, Monte Carlo, Roma
Djokovic: Miami, Montreal
Federer: Hamburg, Cincinnati
Nalbandian: Madrid, Paris

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar