Malaysia, truly Asia

Roger Federer og Pete Sampras er ikke bare tennislegender, de er også levende interessert i Malaysias kultur og historie. Faktisk så interessert at de i november reiser til landet for å kaste glans over 50-årsjubileet til Malaysia. Ja, Rafael Nadal og Richard Gasquet er faktisk også så dypt engasjert i Malaysias jubileum at de reiser nedover, for å spille en kamp før Federer og Sampras.

Naiv, jeg? Okei, så er det pengene som lokker dem. Vi er på vei til den morsomme «ferien» i tennisåret, hvor spillere som klager og bærer seg ellers i året, blir friske som aldri før, og spiller oppvisningskamper der de får best betalt.

Duellen mellom Federer og Sampras er døpt «Clash of the times». Jeg håper ikke skaperen av det navnet fikk god betalt.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar