De beste holder koken

Som tidligere nevnt er høsten de nest bestes årstid. Men de beste spillerne er best dersom de gidder: Denne helgen vant Justine Henin sin åttende tittel for året. Like gledelig er det at David Ferrer fortsetter å vise at han fortjener sin høye ranking, for han slo Gasquet 6-1, 6-2 i Japan. Det var Ferrers tredje tittel for sesongen. Spanjolene har en fantastisk bredde.

Apropos Henin: Tapet i semifinalen i Wimbledon er uten tvil det mest sjokkerende resultatet fra 2007-sesongen, uansett kjønn. Henin mistet helt grepet på kampen mot Bartoli, og sto nærmest paralysert og ventet på at Bartoli skulle bomme. Fascinerende å se på.

Henin mangler Wimbledon og Federer mangler French Open for å ha alle de fire store. Jeg blir mer overrasket om ikke Henin klarer sin oppgave.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar