Hedersmann

Tim Henman (33) forlot internasjonal topptennis i dag. Han spilte double sammen med Jamie Murray i Davis Cup-oppgjøret mot Kroatia. Seieren betyr at England rykker opp i den øverste gruppen i Davis Cup. Henman har vært i verdenstoppen siden 1996, og har spilt fire semifinaler i Wimbledon. Han har holdt ut forventningene fra et hjemland som har hylt på en Wimbledon-triumf, og spilt klassisk serve og volley-tennis. Henman manglet bare det siste killerinstinktet og den siste dråpen talent som kunne gjort ham til en Grand Slam-vinner. Jeg har aldri vært noen stor fan, men Henman har fått maksimalt ut av mulighetene han fikk, synes jeg.

Vel blåst, Tim, jeg håper du finner noe meningsfylt å gjøre i fortsettelsen.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar