Store John mot store Federer

Det har vært få bomber og få kontroverser så langt i US Open. Derfor prøver amerikanerne å pumpe opp den kommende tredjerundekampen mellom Roger Federer og John Isner til noe stort.

Isner er en helt fersk amerikaner med en enorm serve. Roger Federer er verdensener. I utgangspunktet helt uspennende, med andre ord. Jeg kan ikke huske sist Federer ble servet av banen. Han får ofte racketen på ballen, og er god til å sende tilbake lave, underskrudde baller. Jeg kan ikke tro at Isner liker det, lang som han er.

Isner lever av serven sin, og hvis den ikke funker, kommer han til å tape med stygge sifre. Han kan håpe på at han selv holder serven sin greit, og klarer å ta Federer til noen tie-breaks. Kan han vinne et sett? Ja, han kan vel det. Men stort mer tror jeg ikke han kan håpe på. Jeg tipper Federer-seier 7-6, 6-3, 6-1 eller noe i den duren.

Av Åsmund Ådnøy

Skriver tennisbloggen. Bor i Stavanger. Tennisspiller med præriestore rom for forbedring.

Legg igjen en kommentar